Om oss

Over 50 års erfaring

Siffer vil være din diskusjons- og sparringspartner fra A-Å og vil kunne hjelpe deg i mange situasjoner og prosesser du og din bedrift vil måtte trenge.

Vi ønsker å hjelpe deg til å bli enda bedre og se på muligheter. Fra og med 2024 er vi en del av SpareBank 1 ForretningsPartner. Dette gir oss ytterligere kraft til å hjelpe deg og gi oss tilgang på enda flere spesialister enten det er innen merverdiavgift, skatt eller andre områder. 

Vi kjenner Halden og Østfold som vår egen bukselomme og mener derfor vi er godt skodd for å bistå deg med å bli enda bedre på det du driver med.

Våre samarbeidspartnere

I dag klarer de færreste seg alene og kommunikasjon, integrasjoner og ivaretakelse av informasjon/data vil er avgjørende for framtiden. I Siffer har vi en visjon om at “sammen blir du bedre”. Derfor har vi valgt våre samarbeidspartnere med omhu, med ett mål for øye: Å gjøre oss og deg bedre. 

Vi skal ha kompetanse og tilgang på teknologi og løsninger som dekker ditt behov i dag og i framtiden. Samtidig vet vi at den personlige relasjonen er avgjørende. Derfor kan du forvente deg at vi er engasjerte, personlige, kunnskapsrike og pålitelige noe vi også forventer av av våre samarbeidspartnere.

Samarbeidspartnere

Din sparringspartner

Vi skreddersyr regnskaps- og rådgivningstjenester etter dine behov. Vi kan enten ordne alt eller du kan gjøre noe selv. Våre gode løsninger og skybaserte tjenester gir deg som kunde den fleksibiliteten og oversikten du er ute etter.

Siffer vil være din diskusjons- og sparringspartner og være en regnskapsfører du kan spørre om alt for å drive og utvikle din bedrift. I tillegg til egen kompetanse har vi partnere som dekker områder vi ikke kan og som hjelper oss i å bli en bedre tjenesteleverandør. Vi vil kunne bistå deg fra du etablerer et selskap, gjennom eventuell endring av selskapsform og være din støttespiller i daglig oppfølging og utvikling helt til du skal selge eller avvikle virksomheten. 

Siffer kan kort og godt være der for deg i enhver situasjon.

SIFFER ØKONOMI AS
Busterudgata 11, 1776 Halden
Tlf. 69 21 17 50
post@siffernorge.no

SIFFER PRAKTIKERTJENESTEN AS
Grønland 4, 1767 Halden
Tlf. 69 17 97 00
post@siffernorge.no