Om oss

Over 50 års erfaring

Siffer vil være din diskusjons- og sparringspartner og vil kunne hjelpe deg i mange situasjoner og prosesser du og din bedrift vil måtte trenge.

Siffer vil være din regnskapsfører fra A-Å. Siffer vil hjelpe deg til å bli bedre og se på muligheter. Vi kan enkelt å greit være din samtalepartner når du måtte trenge det. Vi kan hjelpe deg med etablering av selskap, endring av selskapsform, se på muligheter for utvikling og muligheter for inntektsøkninger og kostnadsbesparelser.

Som din regnskapsfører setter vi oss inn i din virksomhet og vil kjenne deg som kunde.

Siffer kan hjelpe deg i å bli bedre.

Våre samarbeidspartnere

Siffer har valgt samarbeidspartnere med omhu, med ett mål for øye – å gjøre oss bedre. Vi har valgt partnere som hjelper oss i å levere gode tjenester til våre kunder. Ingen klarer seg alene i dag og kommunikasjon, integrasjoner og ivaretakelse av informasjon/data vil være avgjørende for framtiden. Dette klarer ikke en bedrift i dag uten gode samarbeidspartnere. Vi har valgt partnere for utvikling av vår egen kompetanse og løsninger/tjenester vi skal levere til deg som kunde. Vi har en visjon om at: “sammen blir du bedre”. Vi skal ha teknologi og løsninger som dekker behov i dag og i framtiden, men vi skal ikke glemme at det er den personlige relasjonen som er avgjørende. Vi er engasjerte, personlige, kunnskapsrike og pålitelige og det forventer vi også  av våre samarbeidspartnere.

Samarbeidspartnere

Din sparringspartner

Vi skreddersyr regnskaps- og rådgivningstjenester akkurat slik du som kunde har behov for. La oss ordne alt eller velg å kjøpe enkelte tjenester. Våre løsninger og gode skybaserte tjenester gir deg som kunde den fleksibiliteten og oversikten du er ute etter.

Siffer vil være din diskusjons- og sparringspartner. Vi vil være din regnskapsfører som du kan ta opp alt du måtte trenge for å drive og utvikle din bedrift. Vi har ikke kompetanse innenfor alt, men partnere som dekker områder vi ikke kan og som hjelper oss i å bli en bedre tjenesteleverandør. Vi vil kunne bistå deg fra du etablerer et selskap, ved behov for endring av selskapsform, være din støttespiller i daglig oppfølging og utvikling av ditt selskap og hjelpe deg dersom du skulle komme i behov for å selge, avvikle ditt selskap. Siffer kan kort og godt være der for deg i enhver situasjon.

SIFFER ØKONOMI AS
Busterudgata 11, 1776 Halden
Tlf. 69 21 17 50
post@siffernorge.no

SIFFER PRAKTIKERTJENESTEN AS
Grønland 4, 1767 Halden
Tlf. 69 17 97 00
post@siffernorge.no