Rådgivning

Spørsmålene er det mange av
og vi vet svarene

Din diskusjons- og sparringspartner

Vi ønsker å være din diskusjons- og sparringspartner og vil kunne hjelpe deg i mange situasjoner og prosesser du og din bedrift vil måtte trenge. Som et heleid datterselskap av SpareBank 1 Forretningspartner og god kjennskap til Østfold og Halden, har vi gode forutsetninger for å  være din rådgiver fra A-Å. Vi ønsker rett og slett å hjelpe deg med å bli bedre og se på muligheter ved å være din samtalepartner når du måtte trenge det. Vi kan selvsagt også hjelpe deg med etablering av selskap, endring av selskapsform, se på muligheter for utvikling , inntektsøkninger og kostnadsbesparelser.

Som din regnskapsfører setter vi oss inn i din virksomhet og vil kjenne deg som kunde. På den måten kan vi hjelpe deg til å bli enda bedre

Våre tjenester

Gode strategier og god planlegging er til god nytte i egen bedrift. En plan er å budsjettere både resultat og likviditet. Dette er en av bedriftens viktigste styringsverktøy.

Vi bistår kunder med tjenester som budsjettering, vurdering av selskapsform, etablering og stiftelse av selskap, diverse avtaler og bistand i møter.

Vi kjenner kundens regnskap fra A til Å, og vil derfor være en aktiv medspiller og rådgiver innen økonomistyring av virksomheten.

Vi hjelper deg med:

Ta kontakt med oss!

SIFFER ØKONOMI AS
Busterudgata 11, 1776 Halden
Tlf. 69 21 17 50
post@siffernorge.no

SIFFER PRAKTIKERTJENESTEN AS
Grønland 4, 1767 Halden
Tlf. 69 17 97 00
post@siffernorge.no